– Han blir Rosenborgs nye midtstopper

«RBK-skuespiller» Ole Christian Gullvåg gjester årets første Rasmus & Saga.

Saken oppdateres.

Han er en av hjernene bak storsuksessen «Slaget på Testiklestad» og er aktuell med forestillingen «Rotsekk», hvor han snakker om sitt kjærlighetsforhold til Rosenborg.

Skuespiller Ole Christian Gullvåg har base i Verdal for tiden, men rykket til Adressa-huset tirsdag morgen for å være med på sesongens første «Rasmus&Saga», det 70. programmet i rekken.

En skuespiller. To pratmakere. Ole Christian Gullvåg er på plass denne uka.  Foto: Espen Bakken

Eggen var stille i 90 minutter

Her snakker vi naturlig nok om forestillingen «Rotsekk». Gullvåg allerede har hatt soloforestilling for Nils Arne Eggen i stua hans på Fannrem, og hvor premieren er om en ukes tid. I korte trekk handler forestillingen om hvordan det er å gråte hver gang fotballaget du er supporter for spiller.

Hjemme hos Eggen klarte Gullvåg, som er Kjernen-medlem, å få Eggen i diskusjon i begrepet «hate Molde by». Noe Gullvåg selv roper når han står blant Kjernen-medlemmene i lokaloppgjørene.

Vi snakker også om tidligere RBK-favoritt Marek Sapara, som har lagt opp og allerede har fleipet med at han om ti år er RBK-trener.

Sapara går trenerkurs for tiden.

Spillerjakten

De to hovedtemaene er imidlertid RBKs spillerjakt og sesongoppkjøring.

Her diskuterer vi mannen som blir klubbens nye midtstopper, og også de svært løse ryktene som går rundt et par rosenborgere.

Og: Med Dubai-snuoperasjonen, som Gullvåg ivrig debatterer fra Kjernen-hold: Hvordan ser motstanden i treningskampene nå ut?

Denne sesongen har vi også lovet oss selv å bli mer elegant i introen til podkasten, og også å utvikle konseptet «Tore i Rorbua».

Hvordan vi lyktes med det til årets aller første sending?

Vel. Det får du høre i podkasten.

Slik lytter du:

Du kan høre Rasmus&Saga ved å klikke her eller på bildet øverst i saken.

Du kan også lytte og abonnere på Rasmus&Saga i iTunes.

På forsiden nå