Turntalentet Tonje fikk stipend av Molde-spillerne

16-åringen fikk sjokk da Knut Olav Rindarøy dukket opp på turntreninga i Moldehallen

Her blir Tonje Kvendseth overrasket av Molde-spilleren Knut Olav Rindarøy på trening i Moldehallen.  Foto: MOLDEFK.NO

Saken oppdateres.

Turntalentet Tonje Kvendseth (16) er tildelt MFK-spillernes talentpris for 2016 og fikk overrakt en klem og 10.000 kroner fra Rindarøy.

– Det var utrolig overraskende at dere valgte akkurat meg. Det har egentlig ikke sunket helt inn. Hyggelig å få en bekreftelse på at jeg gjør noe riktig når jeg bruker så utrolig mye tid. Pengene går nok til videre satsing. Alle norgescuper, NM og så videre ligger relativt langt unna så det blir fort dyrt, sier den glade vinneren til moldefk.no.

– Alle snakker varmt om Tonje

Knut Olav Rindarøy slår fast at turntalentet er en verdig vinner av prisen.

– Vi valgte Tonje fordi hun er en dyktig turner, men også fordi hun hjelper og bryr seg om alle rundt seg. Alle i turnmiljøet snakker varmt om Tonje. Hun har de riktige verdiene, sier Rindarøy til Rbnett.

Kvendseth leverte mange sterke prestasjoner i 2016. Hun tok tredjeplassen sammenlagt i norgescupen og kom på andreplass i norgesfinalen med Møre og Romsdals kretslag. I samme konkurranse tok hun individuelt gull i bom og frittstående.

– Tonje er trener på de fleste breddepartier, med barn i alderen 4–15 år. Hun viser stort engasjement for foreningen, både i sitt trenervirke og i forbindelse med interne arrangementer, sier daglig leder Kari Frisvold Jenset i Molde Turnforening.

«Paulsen-prisen»

MFK-spillerne må betale en symbolsk bot hvis de møter opp for seint, glemmer igjen noe på trening eller lar være å rydde etter seg. Det var Kristoffer Paulsen Vatshaug som for noen år tilbake initiativet til at deler av den såkalte botkassa i MFK skal gå til et lokalt talentstipend. Derfor kalles stipendet også for «Paulsen-prisen».

Kriteriene er at vinneren skal være 14–18 år, konkurrere på norgesnivå i sin idrett, være tilknyttet nærområdet og vise holdninger som er forenelige med MOTs kjerneverdier.

§
Vis debatt
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå