Aalesund henter nederlandsk back

Kenny van der Weg (28) er klar for opprykksjagende Aalesund. Nederlenderen kan spille både venstreback og midtstopper.

Kenny van der Weg (t.h) flytter til Sunnmøre. Her fra en kamp da han spilte for Breda i nederlandsk toppdivisjon.  Foto: RONALD BONESTROO / BILDBYRÅN

Saken oppdateres.

Han har spilt for Breda i hjemlandet, Roeselare i Belgia og Hamilton og Ross County i Skottland. Han er i øyeblikket uten kontrakt og kan derfor hentes utenfor overgangsvinduet.

Aalesund-trener Lars Bohinen styrker stallen med nederlenderen Kenny van der Weg i jakten på opprykk til eliteserien.   Foto: Ole Martin Wold / NTB scanpix

– Kenny er en spiller med en flott CV. Han har spilt stopper i Skottland i lang tid og har gjort det på et høyt nivå. Han er en stor og sterk spiller med fin venstrefot og er god i duellspillet, sier AaFK-trener Lars Bohinen i en pressemelding fra klubben.

– Det er begrenset hvor godt vi kjenner spilleren, men vi har fått gode referanser, har sett det vi kan av video og pratet med ham i flere omganger. Vi aksepterer at han ikke er i kampform ennå. Det er en stor fordel at han har spilt mye i en trebackslinje tidligere, sier Bohinen.

Van der Weg er i øyeblikket i hjemlandet og venter på at hans første barn skal bli født.

På forsiden nå