Annan møter superbrassene

KRISTIANSAND: Anthony Annan (20) er tatt ut som Michael Essiens erstatter på Ghanas alandslag, som tirsdag møter Ronaldinho, Kaka og de andre superbrassene.

Start treningsleir La MangaStart-Stabekk  Foto: Tore-André Baardsen

Saken oppdateres.

– Dette blir en fantastisk mulighet for meg til å vise mitt talent. Jeg er ikke redd for å møte store stjerner som Ronaldinho og Kaka, sier Annan til Fædrelandsvennen.

I går utnevnte den ghanesiske landslagssjefen Claude le Roy for første gang Starts midtbanedirigent i sin tropp.

Annan, som tidligere har spilt for Ghanas U21-landslag, tar ifølge det ghanesiske fotballforbundets nettsider plassen til ingen ringere enn Chelsea-stjernen Michael Essien, som er skadet.

– Det skal godt gjøres å erstatte ham, men jeg skal gjøre mitt beste, lover Annan.

I dag drar 20-åringen først til Østerrike, hvor Ghana i morgen spiller privat­landskamp mot neste års EMverter. Deretter går ferden til Stockholm, hvor slaget mot Brasils stjernegalleri skal stå tirsdag.

Ifølge aftonbladet.se er det ventet 34.000 og fullt hus til privatlandskampen på Råsunda.

– Det blir en vanvittig opplevelse. Jeg har altid drømt om å spille mot verdens beste, sier Annan.

Landslagsuttaket betyr at Start må klare seg uten sin sentrale midtbanespiller både i morgendagens treningskamp mot Strømsgodset og i første del av neste ukes treningssamling i Blackburn.

– Jeg regner med at Anthony får god nok matching med landslaget, så det er ikke noe problem for oss. Bare gøy, sier sportslig leder i Start Toppfotball AS, Trond Are Gjone.

På forsiden nå