Avviser at gullet påvirker RBK: - Det blir full peising!

Gullguttene er på vei til Ålesund. Rosenborg går for tre poeng.

KLAR FOR KAMP: Tore Reginiussen og RBK-laget forlot Brakka på Lerkendal litt over klokken 13 søndag. I kveld venter Aalesund på bortebane.Foto: VEGARD EGGEN

Saken oppdateres.

LERKENDAL: - Det er klart at vi ikke reiser noen steder i Norge og ikke går for tre poeng. Slik er det også i dag. Det er full peising når kampen starter, sier Tore Reginiussen til Adresseavisen.

Litt over klokken 13 i ettermiddag satte Rosenborg-spillerne seg inn i en ventende flybuss utenfor Brakka på Lerkendal. Den skulle frakte dem til Værnes, hvor RBK tar seg videre til kveldens kamp i Ålesund.

– Avslappet uansett

Lørdag kveld ble seriegullet, det tredje på rad, sikret ved at Kristiansund slo Molde. Dermed er kveldens kamp i realiteten betydningsløs for Rosenborg, uten at det skal legge noen demper på innsatsen.

GULLGUTTER: Milan Jevtovic (til venstre) og Nicklas Bendtner på vei inn i flybussen utenfor RBK-Brakka. I midten trener Kåre Ingebrigtsen.Foto: VEGARD EGGEN

- Jeg tror vi hadde hatt en veldig avslappet holdning til kampen uansett, med tanke på at vi ikke må noe, sier Reginiussen.

Anders Trondsen poengterer at konkurranseinstinktet slår inn uansett hva som står på spill.

- Vi skal ut og ta tre poeng, fastslår han.

Trondsen: - Deilig

Trondsen beskriver følelsen av å ha sikret gullet som deilig. Noen feiring ble det naturlig nok ikke lørdag kveld. Det får vente til etter Aalesund-kampen.

- Da skal vi selvsagt feire, sier Samuel Adegbenro, en av dem som har markert seg aller sterkest på RBK-laget de siste månedene.

GOD FØLELSE: Anders Trondsen ble gratulert av Trygve Hernæs før avreisen til Sunnmøre. - Vi skal ut og ta tre poeng, sier RBK-spilleren før kveldens kamp.Foto: VEGARD EGGEN

- Nå har jeg en god følelse, og det tror jeg ikke bare gjelder meg selv, sier han til Adresseavisen.

– Har knekt koder

Tore Reginiussen mener trøndernes tredje strake seriegull vitner om at klubben nå ha knekt noen koder om hvordan det er mulig å gjenskape suksess og gode prestasjoner.

- Det er alltid hyggelig å vinne, det er stor stas. Det er en bra prestasjon.

GULLPRAT: Samuel Adegbenro sammen med Trygve Hernæs utenfor Brakka på Lerkendal før avreisen til Aalesund.Foto: VEGARD EGGEN

Forsvarskjempen poengterer at RBK nå er laget alle ønsker å slå.

- Det er vært slik hele sesongen, men likevel har vært såpass gode at vi har avgjort flere runder før slutt.

Kveldens kamp mot Aalesund starter klokken 20.00. Adresseavisen gir deg fyldig dekning både før, underveis og etter kampen.

§
Vis debatt
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå