Babylykke for TIL-spissen: – Vil bli i Tromsø ut kontraktstiden

Slobodan Vuk (28) går glipp av sin tredje kamp på én uke. Han er hjemme for å nyte tiden sammen med familien og sin nyfødte datter.

LYKKELIG: Slobodan Vuk med samboer Jelena, sønnen Sven og parets nyfødte datter Dora på UNN i Tromsø.  Foto: Privat

Saken oppdateres.

Klokken 03.06 natt til onsdag 9. april kom lille Dora til verden, 11 dager etter opprinnelig termin.

– Jeg er veldig lykkelig og stolt, for alt har gått bra og det står bra til med hele familien, sier Slobodan Vuk til iTromsø.

  • Følg TIL i cupens 3. runde onsdag kveld:

Klar til helga

Den slovenske spissen mistet kampene mot Kristiansund (29. april) og Brann (6. mai), og mister også kveldens cupkamp mot Alta IF på grunn av usikkerheten rundt fødselen, som har blitt utsatt og utsatt.

Men nå er altså fødselen i mål og lille Sven (2 år) har blitt storebror.

– Ja, jeg har mistet tre kamper. Men nå er jeg klar til å komme tilbake til laget, så får vi se hva treneren mener. Jeg er klar for Lillestrøm-kampen og alt jeg vil er å hjelpe lagkameratene mine, sier Vuk.

Vil bli

I vinter fikk Vuk muligheten til å forlate TIL gratis, men fant seg aldri ny klubb. Med to små barn og kontrakt ut 2019, samt at «Ulven» nå er mye nærmere startplass enn tidligere, er sloveneren nå helt sikker på at han vil bli i klubben ut kontraktstiden.

– Nå tenker jeg ikke på fotballframtiden. Jeg tenker kun på TIL og vil komme tilbake på laget så snart som mulig. Planen min nå er å bli i Tromsø og fullføre kontrakten med TIL, sier 28-åringen.

På forsiden nå