Bendtner er spilleklar - i troppen mot Tromsø i kveld

– Han er klar til kamp, sier RBKs fysioterapeut.

TILBAKE: Nicklas Bendtner har hatt en tung tid etter å ha blitt vraket fra VM. Nå er han klar til å spille for Rosenborg igjen.  Foto: Morten Antonsen

Saken oppdateres.

VÆRNES: Nicklas Bendtner ble vraket fra Danmarks VM-tropp på grunn av skaden han pådro seg i hjemmekampen mot Brann i slutten av mai.

Danskenes landslagssjef Åge Hareide begrunnet vrakingen med at Bendtner ikke så ut til å bli klar til den første VM-kampen mot Peru kommende lørdag.

Spissen har vært i Danmark den siste perioden, men var tilbake på Rosenborg-trening i helgen.

I kveld er Bendtner i kamptroppen når Rosenborg møter Tromsø på Alfheim. Det viktigste spørsmålet for de mange RBK-supporterne er da om den danske spissen er full ut spilleklar?

– Det at han er med på trening sier sitt, og det at han er med i kamptropp sier sitt, meddeler RBKs fysioterapeut Christian Thorbjørnsen til Adresseavisen.

– Er han klar til å spille 90 minutter?

– Han er klar til kamp, men resten må Kåre (Ingebrigtsen, journ. anm.) ta stilling til, sier Thorbjørnsen.

Ikke overrasket

Fysioterapeuten ønsker ikke å gå nærmere inn på detaljene rundt skaden Bendtner har hatt.

– Det har vært en muskelskade, og det er ikke så mye mer å si enn det. Men det er ikke overraskende at han er såpass raskt tilbake, sier han.

Det er bare en snau uke siden Bendtner fikk den nedslående beskjeden om at han ikke får være med til VM i Russland. Men han virker å ha kommet over den verste skuffelsen.

– Humøret er bra. Det er ikke noen tvil om at han har vært skuffet over ikke å ha vært med. Men fotball er sånn: Det kommer hele tiden nye kamper og treninger, sa RBK-trener Kåre Ingebrigtsen lørdag.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå