Bohinen om stengte dører og åpen cupkamp: – Alle gutta må ha dagen

Lars Bohinen har nylig sagt at serien og kampen om opprykk er mer viktig for AaFK enn et cupeventyr. Men likevel er han såpass sugen på å «klå» Molde i cupen at han stengte tirsdagens trening for media og tilskuere.

AaFK-trenerne Lars Bohinen og Andrea Loberto «skalket lukene» for media og vanlige tilskuere under tirsdagens trening. Onsdag kommer erkerivalen Molde på besøk, og da var det viktig for trenerne å holde kortene tett til brystet i forkant. Onsdag kveld får vi svaret på om AaFK har funnet på noen triks som kan overrumple serielederen i eliteserien.  Foto: Marius Simensen

– Jeg sier jo ikke at vi gir blaffen i cupen. Vi har veldig lyst til å gi Molde en skikkelig fight om 4. runde-billetten, og foran viktige kamper tar vi av og til slike grep. Vi ønsker å holde kortene tett til brystet slik at ikke Molde får vite mye om oss før kampen, og dette gjelder også hvilke spillere vi har tenkt å starte med, sa Bohinen til oss, etter at stadionportene hadde åpnet seg igjen og spillerne var i ferd med å gå i garderoben.