Braaten er hjemme mens Brann er i Spania

Nøkkelspilleren var ikke med på flyet sørover.

IKKE MED: Daniel Braaten trente for seg selv på forrige treningsleir, på Gran Canaria i januar. Nå er Brann igjen i Syden, rettere sagt Marbella i Spania, men Braaten er hjemme grunnet sykdom i familien. Til høyre Gregor Monsen i Branns medisinske apparat.  Foto: Bjørn Erik Larsen

Saken oppdateres.

MARBELLA: Lørdag ettermiddag landet Brann på flyplassen i Malaga. Derfra tok laget seg til Marbella, hvor de skal tilbringe den neste uken på «kampleir».

Det er uten nøkkelspillerne Daniel Braaten (35) og Ruben Kristiansen (29). Førstnevnte veteran er hjemme grunnet sykdom i familien, men er uansett ikke kampklar, grunnet en lårskade. Ifølge Brann er det uavklart om Braaten vil reise til Marbella senere i uken, eller bare trene hjemme.

For Ruben Kristiansen skyldes forfallet til leiren at samboeren er høygravid.

Den unge midtbanespilleren Halldor Stenevik (17) er heller ikke med til Marbella, fordi han er opptatt med U-landslagsspill for Norges G18-lag, som for tiden er på La Manga litt lenger nordøst i Spania.

Noen unge talenter er det likevel å se på Brann-leiren: Kantspilleren Marius Bildøy (17), midtstopperen Nicholas Marthinussen (17) og målvakten Emil Harloff (18), til vanlig Fjøra-spiller, er alle med på tur.

Brann skal spille to kamper i Spania den neste uken. Tirsdag venter det ungarske elitelaget Ferenc Puskas Akademia og fredag Sarpsborg 08 - laget som er stappet med bergensere og nylig sikret seg eks-Brann-spiller Kristoffer Larsen.

BT vil følge begge Brann-kampene under leiren direkte.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå