Dette er Levanger-sjefens krav

Levanger hadde serielederen i kne til det var syv minutter igjen. Da satte Bent Sørmo ballen i eget nett og stilnet hjemmepublikummet på fotballens festdag. Nå varsler Powell endringer.

Magnus Powell varsler endringer.  

Saken oppdateres.

Levanger var fjorårets store overraskelse i 1. divisjon. Nordtrønderne ledet serien lenge og nektet å tape. Nå er rollene snudd om, og det er Ranheim som presterer godt, mens Levanger vaker på midten av tabellen. Det frustrerer trener Magnus Powell.

- Det vi mangler fra i fjor, er blant annet en spiss som løper i bakrom. Det har vi ikke nå. En slik spiller truer motstanderne og tvinger dem til å falle. Vi mister ballen mye fordi vi slår fremover i banen fordi vi må, sier Powell.

Og legger til:

- Jeg skal ha en spiss som løper i bakrom.

- Tenker du å skaffe deg det i sommer?

- Nei. Jeg skal ha det nå. Ferdig med den saken.

Med det mener den svenske treneren at han har spillere i troppen, som altså da skal danke ut Robert Stene eller Aniekpeno Udoh til den neste kampen, som er mot Fredrikstad.

- Begge de er statiske. Jeg må ha en bakromsspiss, og det skal jeg ha i den neste kampen. Hvem det blir, det får dere se da, sier Powell videre.

For hverken Stene eller Udoh gjorde noe spesielt av seg i lokalderbyet mot Ranheim. Det gjorde derimot Kim Robert Nyborg, som sendte hjemmelaget i ledelsen.Og det var nettopp Udoh som nærmest skapte scoringen. Nigerianeren dro på seg hele Ranheim og halve kongeriket nede ved hjørneflagget, før han sendte ballen bakover til Adria Mateo Lopez.

Spanjolen sendte kulen videre til Nyborg, som løp inn bak forsvaret og la ballen lekent forbi Even Barli.

– Det har kostet litt å score mål. Målet mot Ranheim var bra, men vi må være mye bedre, sier Powell.

Levanger ledet kampen svært lenge, og årets andre seier så lenge ut til å kunne innkasseres.

Så fikk de blå fra sør et mål ut av intet. Øyvind Storflor slo ballen inn i boks. Der sto det ingen Ranheim-spillere. Bare Julian Faye Lund og Bent Sørmo.

Sistnevnte hadde all tid i verden til å både dempe ballen før han kunne klarert. Han prøvde altså å slå ballen ut til corner, men lærkulen traff tåen hans og gikk i mål.

– Det er utrolig surt. Jeg må ta den på min kappe, sier Sørmo.

§
Vis debatt
Utforsk tema:
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå