Donn-treneren vil ødelegge for Starts nysigneringer

3. divisjonslaget Donn står på motsatt banehalvdel i Starts første treningskamp for året.

Saken oppdateres.

– Vi synes det er kjempegøy å få lov til å møte Start, sier Lars Kristian Pedersen.

Start skulle egentlig ha møtt Vindbjart fredag, men den kampen ble avlyst. Nå er det i stedet Donn som blir motstander i Mark Dempseys trenerdebut for sørlendingene.

– Vi har ikke ligget i hardtrening den siste måneden, og er ikke akkurat i toppform. Men jeg håper at guttene har lyst til å vise seg fram, sier Pedersen.

Donn rykket opp fra 4. til 3. divisjon forrige sesong.

– Vi skal prøve å få til eget spill, selv om vi skal måle krefter mot landsdelens beste lag, sier Pedersen.

Isac Lidberg, Elliot Käck og Gudmundor Andri Tryggvason er de nye Start-signeringene tilskuerne vil se i Sørlandshallen fredag.

Den ghanesiske midtbanespilleren Isaac Twum kom til Kristiansand torsdag, men kommer ikke til å spille mot Donn. Det gjør heller ikke Andreas Hollingen, Lars-Jørgen Salvesen, Daniel Aase og Kristjan Floki Finnbogason. Sistnevnte er på landslagssamling med Island.

Forsvarskamp?

– Det blir viktig for disse nye Start-spillerne å vise seg fram, og det skal bli gøy å ødelegge litt for dem, og bidra til at de ikke klarer å spille en god kamp, sier Pedersen.

Han har med seg 20 spillere til treningskampen. Stammen er den samme som i fjor.

– Jeg håper å få inn tre-fire stykker som kan løfte laget, sier Pedersen, som i likhet med Start vil bytte en del på laget fredag.

Dempsey har med seg flere spillere fra Start 2, og alle han bruker er lovet minst 45 minutter hver.

– Hva slags kampbilde forventer du?

– Det blir nok sikkert en del ned på egen banehalvdel, men vi kan ikke komme til kamp og tro at vi bare skal forsvare oss. Vi må prøve å ta vare på ballen når vi vinner den, sier Pedersen.

Lars Kristian Pedersen og broren Pål Erik Pedersen ledet Donn fra 4. divisjon til 3. divisjon forrige sesong. Fredag møter laget Start til treningskamp i Sørlandshallen.  Foto: Donn

Blanke ark

Donn startet oppkjøringen sin i forrige uke, og har hatt seks-sju treninger så langt.

– Vi jobber litt med å få spillerne i gang, og vi har hatt en del nye fjes på trening. Nå begynner jobben med å sette stallen for 2018, sier Pedersen.

– Hva forventer du av Start?

– Alle spillerne stiller med blanke ark der under en ny hovedtrener. Jeg forventer at de bruker enhver anledning til å vise seg fra sin beste side, sier Pedersen.

Avspark i treningskampen mellom Start og Donn er kl. 17.00 og vises direkte på fvn.no. Amund Isaksen Lutnæs kommenterer, og han gir deg intervjuer med aktørene både før og etter kamp.

Sendingen starter 16.45.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå