Even Hovland er klar for gamleklubben: - Jeg trenger en restart

Har signert treårskontrakt.

Her poseres sportslig sjef Håvard Flo sammen med sin nye midtstopper, Even Hovland.  Foto: Sogndal fotball

Saken oppdateres.

Sogndal presenterte sin nye midtstopper på en pressekonferanse mandag ettermiddag. Hovland har signert en treårskontrakt med gamleklubben, og håper at oppholdet kan gjøre han attraktiv for større klubber og landslaget igjen.

– Jeg trenger en restart. Nå har jeg vært lenge uten kamptrening, og det trenger jeg for å komme tilbake på landslaget eller ut av Norge igjen. Sogndal var det beste alternativet for å få det til, sier Hovland til NRK.

Han har vært klubbløs etter at han ikke fikk forlenget kontrakten med Nürnberg i sommer. Han skal ha takket nei til flere andre klubber før han bestemte seg for Sogndal. Sportslig leder Håvard Flo er godt fornøyd med nysigneringen.

- Vi er glade for at Even kommer hjem til Fosshaugane Campus for en periode. Han er en av de beste midtstopperne i landet, har internasjonal rutine, og vil gi klubben et løft inn mot en spennende høstsesong, sier Flo til NRK.

Han sier at det har vært en lang prosess å få avtalen i havn.

Hovland har allerede trent med Sogndal en periode etter at han ble klubbløs.

Hovland slo gjennom i Sogndal og var med på opprykket i 2010, før han reiste til Molde. Han vant serien med Molde to ganger før han reiste til tyske Nürnberg. Han har også 24 landskamper for Norge .

§
Vis debatt
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå