Forlater Fløya – klar for klubb i Toppserien: – Det blir et stort steg opp

Sandra Simonsen (20) har signert for Klepp.

FORLATER: Sandra Simonsen er klar for toppserieklubben Klepp.  Foto: Håkon Steinmo

Saken oppdateres.

Simonsen ble onsdag kveld klar for Klepp, som i fjor endte på 4.-plass i Toppserien med 40 poeng.

– Det er selvfølgelig veldig vemodig å forlate Fløya. Jeg har hatt fire kjempefine sesonger, så det er egentlig ganske trist. Samtidig blir det veldig gøy med nye utfordringer. Klepp ble jo nummer fire i Toppserien i fjor, så det blir et ganske stort steg opp, sier Sandra Simonsen til iTromsø.

Samboer i Stavanger

Simonsen kom til Fløya sommeren 2013, og står bokført med 26 mål på 96 opptredener for A-laget til Fløya. De første sesongen pendlet hun fra Bardufoss til Tromsø, før hun flyttet til Tromsø og bodde her den siste sesongen.

I sommer flyttet hun til Stavanger, og pendlet til Tromsø ut sesongen.

SIGNERTE: Sandra Simonsen signerte i dag under for Klepp.   Foto: Klepp

– Jeg flyttet ned til Stavanger i sommer på grunn av at Tomas (Kristoffersen), samboeren min, jar kontrakt med Sandnes Ulf, så jeg har trent med Klepp det siste halve året, og kjenner klubben godt, sier Simonsen.

– Vil utvikle meg

Klepp er en av Norges beste klubber, og holder til utenfor Stavanger, så det er et trangt nåløye å spille seg inn på laget.

– Tanken er først og fremst å utvikle meg som fotballspiller og lære av de beste på Klepp, så får jeg ta det derfra. Nå starter jo en ny sesong i januar, så da får jeg vært med på hele oppkjøringen og får litt spilletid, så alt blir egentlig bonus i år, sier 20-åringen.

Og for henne var det viktig å stå ut løpet med Fløya, klubben hun har fått så sterke følelser for.

– Hele høsten handlet om å holde Fløya i divisjonen. Det er ekstremt viktig for damefotballen i Tromsø at vi klarte å holde oss i 1.-divisjon, sier Simonsen.

§
Vis debatt
Utforsk tema:
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå