Guardiola med strengt regime i Manchester City: - Han holder oss isolert uten internett

Spanjolen har innført et knallhardt regime på Etihad.

Pep Guardiola sammen med Stones, Fernandinho og Zabaleta (i midten).   Foto: NTB SCANPIX

Saken oppdateres.

Pep Guardiola er kjent som en trener med en nøye planlagt spillestil. Nå avslører Citys høyreback Pablo Zabaleta at han også har innført et knallhardt regime utenfor treningsfeltet. Ifølge Zableta får ikke spillerne bruke mobiltelefonen på treningsanlegget. Det finnes ikke trådløst internett eller 3G-dekning på området.

— Han tvinger oss til å spise sammen både til frokost og lunsj. Det går ikke an å bruke internett. Vi holdes isolert fra omverden, sier den argentinske City-spilleren til argentinske TYC Sports,ifølge Aftonbladet.

LES OGSÅ:

Pizzaforbud

Målet til manageren er at spillerne skal snakke sammen, og at de skal omgås også utenfor fotballbanen.

Tidligere i sommer ble det kjent at Guardiola hadde innført

.

— Han har kuttet ut juice og pizza. Tung mat er ikke tillatt. Mange tenker nok at det er normalt og at det er sånn det burde være, men i virkeligheten er et ikke alltid sånn. Jeg vet det, for jeg har spilt fotball lenge. Det er veldig forfriskende og veldig spennende, sa Gaël Clichy den gangen.

LES OGSÅ:

— Drømmer om å bli trent av de beste

Men selv om spillerne blir styrt med jernhånd av manageren, klager ikke Zableta over situasjonen.

— Du drømmer alltid om å bli trent av de beste trenerne, og i dag jobbet jeg med en av de aller beste. Man lærer mye, spesielt hvordan man skal leve, sier han til TYC Sports.

Manchester City leder for øyeblikket Premier League, ett poeng foran Tottenham. Laget startet sesongen med seks strake seiere, før det ble tap mot tabelltoeren i forrige kamp.

LES OGSÅ:

På forsiden nå