Han er RBKs nye venstreback

Australske Alex Gersbach er klar for Rosenborg.

RBK-KLAR: Alex Gersbach (i lyseblå) i aksjon mot Chelseas Loïc Rémy i en treningskamp.  Foto: Reuters / David Gray/NTB scanpix

Saken oppdateres.

A-ligaklubben Sydney FC skriver i en pressemelding søndag morgen norsk tid at deres venstreback, 18-åringen Alex Gersbach, reiser til Norge for å signere for en eliteserieklubb.

Litt senere søndag formiddag bekrefter Rosenborg på sin hjemmeside at Gersbach er klar for klubben.

Det meldes på rbk.no at Gersbach kommer til Trondheim i løpet av kort tid for å gjennomgå den medisinske testen. Gersbach vil skrive under en 3,5 års kontrakt med Rosenborg.

— Ambisiøs spiller

I følge NTB skulle trener i den australske toppklubben, Graham Arnold, gjerne beholdt Gersbach.

— Alex er en svært ambisiøs ung mann, og jeg vil takke ham for det han har gjort for Sydney FC. Det er alltid tilfredsstillende å utvikle en ung spiller og se ham få sjansen i Europa. Vi ønsker ham lykke til, selv om vi gjerne skulle beholdt ham et år til, sier han i følge NTB.

Det har ikke lyktes Adresseavisen å få en kommentar fra sportslig leder i Rosenborg Stig Inge Bjørnebye søndag formiddag. Trener Kåre Ingebrigtsen er om bord på flyet på vei hjem fra treningsleir på Gran Canaria, og følgelig heller ikke tilgjengelig for kommentar.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå