Han er Trondheims-Ørns nye sportslige leder

Tarjei Smågesjø skal sørge for at Trondheims-Ørn tar nye steg mot toppen.

Tarjei Smågesjø skal nå kombinere rollen som sportslig leder i Trondheims-Ørn med rollen som medtrener i Ranheim Toppfotball. Bildet er tatt ved en tidligere anledning.  Foto: Anne-Marit Dahl

Saken oppdateres.

Han kommer til å kombinere den nye rollen med rollen som medtrener i Ranheim Toppfotball, skriver Trondheims-Ørn i en pressemelding.

– Vi er veldig trygge på at vi har funnet riktig mann for jobben. Med sin kompetanse og erfaring vil Tarjei bidra til at Trondheims-Ørn tar nye steg mot toppen. Tarjei er svært motivert og har allerede tatt fatt på oppgavene, skriver Ragnar Slettstøl, styreleder i Trondheims-Ørn i en pressemelding.

Smågesjø har tidligere vært trener for Kattem Fotball og har jobbet som spillerutvikler i Norges Fotballforbund. I den nye jobben får han ansvar for utvikling og gjennomføring av Trondheims-Ørns sportsplan. Han kommer til å jobbe tett med blant annet trener Thomas Dahle.

– I Tarjei har vi sikret oss en målrettet lagspiller som har det som skal til for å lede klubben tilbake til norgestoppen. Vi har som mål å kjempe om medaljer i Toppserien og samtidig være et ledende utviklingsmiljø i Norge, og denne ansettelsen er et viktig steg nærmere de målene, skiver Slettestøl i pressemeldingen.

På forsiden nå