Her er enda en tysk klubb som sikler etter Ødegaard

Vil gjøre 15-åringen til lagkompis med Tarik Elyounoussi.

- Han er et fenomen, sier Hoffenheims sportsdirektør om Martin Ødegaard.  Foto: NTB scanpix

Saken oppdateres.

Fredag gjorde Bayern München det klart at de ønsker seg Martin Ødegaard. 15-åringen har også trent med klubber som Real Madrid og Liverpool, og i tillegg skal Barcelona og en haug av andre klubber være interessert.

Også Hoffenheim følger nøye med på gutten som fyller 16 år onsdag. De har fra før Tarik Elyounoussi i stallen. Sportsdirektøren i klubben har tidligere spilt i Follo og snakker norsk.

— Martin Ødegaard er veldig god. Han er et fenomen, men jeg mener seriøst at vi kunne vært et veldig fint stoppested for Martin. Hoffenheim har vært første stoppested for gode spillere før - Luiz Gustavo er en, Roberto Firmino er annen. Juniorlaget vårt er tyske mestere. Vi er gode til å ta vare på spillere her og gi dem trygghet, sier Alexander Rosen til Eurosport.

Tarik Elyounoussi er denne sesongens toppscorer for Hoffenheim.

— Tarik har vært veldig god siden han kom. Målene uteble sist sesong, men han gjorde en viktig jobb for laget. Han er en drøm å ha i klubben og han legger ned mange meter i løpet av kampene, og er enda mer pliktoppfyllende på trening, sier Rosen.

Hoffenheim slo Eintracht Frankfurt 3-2 fredag. Laget ligger på 7. plass i Bundesliga.

På forsiden nå