Høiland til Stabæk

Jon Inge Høiland (36) avsluttet RBK-karrieren med cupfinaletap.

Saken oppdateres.

ULLEVAAL (Adressa.no):

Overraskende for de fleste så ble Jon Inge Høiland foretrukket foran Cristian Gamboa på høyreback. Dermed ble avslutningen på RBK-karrieren en personlig opptur for 36-åringen.

— Det var gøy å få med seg en cupfinale, selv om det selvsagt er kjedelig å tape. Vi slipper inn tre mål på dødball i en cupfinale, og da blir det veldig vanskelig å vinne. Jeg tror jeg aldri i min karriere har spilt en kamp hvor vi har sluppet inn tre dødballmål, sier han.

I sommer var han nærmest klar for å flytte tilbake til Bærum med familien. Men så ble Per Verner Rønning skadet, og Høiland fikk klar beskjed om å bli igjen i Trondheim det siste halvåret av kontrakten.

Nå er det derimot helt slutt og nye oppgaver venter for backen.

— Det blir Stabæk for meg nå. Vi skal snakke sammen med det aller første, og jeg gleder meg til nok en sesong i tippeligaen, sier Høiland som var Jan Jönssons første signering før jul 2010. I høst har han fått flere sjanser i RBK, og er godt fornøyd med det han har prestert.

— Jeg føler jeg har bevist at jeg holder nivået, og er glad for at jeg holdt motet oppe etter våren og sommeren, sier han.

På forsiden nå