«I Molde har folk mast i tre år om at Ole Gunnar Solskjær må få sparken. I Manchester jubler de for at han er sjef i verdens største fotballklubb.»

KOMMENTAR: «Dette er den mest absurde kontrasten jeg har opplevd i løpet av mine 22 år som sportsjournalist», skriver Romsdals Budstikkes sportsleder Trond Hustad.

Tidenes vikariat: «Jeg håper han gjør det akkurat så bra i United at han kommer tilbake til Molde i mai», skriver Romsdals Budstikkes sportsleder Trond Hustad om Ole Gunnar Solskjærs eventyr i England.  Foto: Martin Rickett / TT NYHETSBYRÅN

Ole Gunnar Solskjærs overraskende overgang til Premier League var et eventyr, og de tre første kampene som manager har vært som en drøm. Så langt har de vise menn i Manchester United oppnådd akkurat det klubbens maktelite ønsket med å ansette Solskjær som redningsmann ut sesongen: Fansen har fått en etterlengtet og helt nødvendig opptur. Gleden og entusiasmen er tilbake både på og utenfor banen. De unge profilene i laget blomstrer og scorer i en filosofi preget av offensiv og underholdende fotball.