Isak (15) kan bli kåret til årets talent – kjemper mot Bodø/Glimt-spiller

Isak Hansen-Aarøen ble i sommer klar for Manchester United. Nå er han en av tre nominerte i kåringen «årets talent».

TALENT: Her er Isak Hansen-Aarøen i kamp mot Junkeren i dag.  Foto: Øyvind Sivertsen

Saken oppdateres.

– Han er en god teknisk spiller som hele tiden vil ha ball. Han er en god pasningsspiller som har et stort blikk og god forståelse for spillet, sier TV 2s Jesper Mathisen om Hansen-Aarøen.

TV 2s nettsider heter det i beskrivelsen:

«Isak Hansen-Aarøen blir sett på som et stort talent i Norge. Som 14-åring signerte han avtale med Manchester United, men vil ikke slutte seg til klubben før han fyller 16 år (august 2020).

Hansen-Aarøen har trent med TIL sitt A-lag gjennom vinteren, og var blant annet kaptein for det norske G15-landslaget mot USA tidligere i år.»

– Jeg er en offensiv spiller som liker å ha mye ball. Mine beste ferdigheter er de valgene jeg tar og teknikken min. Jeg synes det er artig å score mål, men jeg har flest målgivende pasninger. Jeg liker å slå stikkere og langpasninger, sier Hansen-Aarøen til TV2.

Aarøen spilte kamp for TIL 2 i 2–1-seieren mot Junkeren søndag. Han er glad for å bli nominert som årets talent.

– Det er veldig motiverende og det har gjort til at jeg jobber enda mer. Jeg har aldri jobbet så mye som gjør nå. Jeg gleder meg veldig, sier han.

De andre to kandidatene er midtbanespiller Andreas Rædergård Schjelderup (15) fra Bodø/Glimt og angriper Marius Berg Fossum (15) fra Stabæk.

Det er TV 2 som sammen med NFF og Equinor Morgendagens Helter kårer årets talent i 2019, hvor arenaen er U15. Fotballekspertene Brede Hangeland og Jesper Mathisen har plukket ut kandidatene.

I fjor var TILs Bryan Fiabema nominert i kåringen «årets talent».

På forsiden nå