Journalistens spørsmål overrasket Guardiola: - Hva f***?

En oppgitt Pep Guardiola måtte svare på spørsmål etter den sterke sesongstarten.

Pep Guardiola gjør det sterkt med sitt Manchester City.   Foto: Reuters

Saken oppdateres.

Manchester City og Pep Guardiola cruiser videre.

Knusingen av Bournemouth lørdag gjør at Guardiolas gutter står med fem av fem mulige seiere i Premier League, og City anses nå som den største favoritten til å vinne tittelen.

— Kan du stikke av med fire titler?

Men på en pressekonferanse etter kampen fikk Guardiola spørsmålet som overrasket ham.

En journalist ville nemlig ha svar på om City i år kunne stikke av med fire titler. Onsdag starter Ligacupen, og sammen med FA Cupen, Premier League og Champions League lurte reporteren på om det var mulig å vinne alle de fire.

— Hva f***, kunne man høre Guardiola si til seg selv, før han klødde seg i hodet og pustet oppgitt ut.

— Manchester City har vært i semifinalen i Champions League én gang. Så hvis folk tror jeg kan vinne Champions League bare fordi jeg er en god trener, så tar de feil, sa Guardiola ifølge Independent.

— Jeg vet hvor vanskelig det blir

Manchester City skal opp mot Swansea onsdag kveld, før de møter samme lag tre dager senere i Premier League.

— Min lykke avhenger ikke av at vi vinner alle cupene. Selvfølgelig skal vi prøve å vinne cupkampen på onsdag. Så får vi se etter det. Jeg vet hvor vanskelig det vil bli å vinne titler, sa Guardiola.

City-spiller Ilkay Gündogan fikk sin første scoring i den blå trøya på lørdag, og kaller nå Guardiola et geni ifølge Daily Mail.

— Han viser oss alltid hvordan vi skal skape rom og å finne muligheter. Det er ingen managere som er som han. Han er nok den beste i verden, sier Gündogan.

På forsiden nå