Kent-Are (24) har signert ny kontrakt med «Gutan»: Blir TIL-spiller i minst fire år til

Kent-Are Antonsen blir TIL-spiller i fire år framover.

Kent-Are Antonsen forlenger TIL-avtalen.  Foto: Rune Stoltz Bertinussen

Saken oppdateres.

Det melder klubben i en pressemelding fredag formiddag. TIL-profilen hadde kontrakt ut 2020, men har nå forlenget den med ytterligere tre år. Den anvendelige spilleren har vært i søkelyset til flere klubber, inkludert svenske Helsingborg. Likevel valgte han å fortsette på Alfheim.

Se Kent-Are og de andre TIL-spillerne spille iTromsø-cup allerede fra i ettermiddag av.

– -Jeg har vært i klubben i mange år og TIL betyr mye for meg. At vi rykket ned, var et voldsomt slag for både meg og hele klubben. Likevel, det tok ikke mange dagene etter siste serierunde, før revansjelysten stod i taket. Derfor har jeg lyst til å bidra for at klubben kommer tilbake der jeg mener at vi hører hjemme og i tillegg ønsker jeg å være med på det som forhåpentligvis er starten på en spennende reise for klubben. Jeg er veldig glad for å binde meg til klubben i fire nye år, sier Antonsen i pressemeldingen.

Antonsen har vært i TILs A-stall i mange år, og kom til klubben som 15-åring i 2011.

-Jeg har fulgt Kent-Ares reise siden han kom til oss sommeren 2011 som 15-åring fra Storsteinnes. Nesten 10 år senere er han nå en av de ledende spillerne med nesten 200 kamper for TIL. Kent-Are vil være en viktig bidragsyter både på og utenfor banen for at klubben skal kunne komme tilbake til Eliteserien. Vi er veldig glad for å kunne skrive en fireårskontrakt med Kent-Are, sier assistenttrener Lars Petter Andressen.

På forsiden nå