Lagbussen ble stoppet av fem trafikkulykker. Så lanserte trenerprofilen en storartet konspirasjonsteori.

Nå kan André Villas-Boas bli straffet.

André Villas-Boas er i hardt vær i Kina.  Foto: REUTERS

Saken oppdateres.

Det asiatiske fotballforbundet vurderer å straffe Shanghai SIPG-trener André Villas-Boas, etter beskyldningene han kom med mot Guangzhou Evergrande tirsdag.

Villas-Boas kom med oppsiktsvekkende anklager etter kampen mot Guangzhou Evergrande i den asiatiske mesterligaen i fotball tirsdag. Shanghai-laget tok seg videre, men etter kampen raste den portugisiske treneren.

Shanghais lagbuss ble nemlig kraftig forsinket til kampen på grunn av flere trafikkulykker som oppsto på veien, og den tidligere Chelsea- og Tottenham-treneren beskyldte motstanderlaget for å stå bak ulykkene.

– Dette (å gå videre) er SIPGs største prestasjon noensinne, for det virker som om klubben som har dominert mesterligaen, får lov til å gjøre hva som helst. De kan blokkere hoteller og sørge for at folk forårsaker ulykker foran oss, tilføyde han.

Trafikkproblemer fem ganger

Uttalelsene får Det asiatiske fotballforbundet til å reagere, og bekrefter at de har åpnet disiplinærsak etter uttalelsene.

– Saken vil bli behandlet av AFCs disiplinær og etiske komité ved et senere tidspunkt, heter det i en uttalelse fra forbundet.

Videobilder som har dukket opp på internett, som tilsynelatende stammer fra Shanghais lagbuss på vei til kampen, viser at laget ved fem anledninger havnet i trafikkproblemer som følge av episoder forårsaket av de samme bilene.

Trafikkproblemene det forårsaket bidro til at Villas-Boas og hans mannskap kom for sent fram til kampen.

Hør Tom Nordlie fortelle om da han måtte «flykte» fra 200 medlemmer fra Klanen på trening på Valle:

§
Vis debatt
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå