Landu-Landu på medisinsk test i Viking

Men partene er ikke enige om kontrakt ennå.

Christian Landu-Landu (26) gjennomgikk medisinsk test i Viking onsdag ettermiddag   Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

Saken oppdateres.

STAVANGER: Christian Landu-Landu (26) gjennomgikk medisinsk test for Viking onsdag ettermiddag, men han har fortsatt ikke takket ja til tilbudet fra klubben. Forhandlingene pågår fortsatt.

– Jeg forhaster meg ikke, det har jeg aldri gjort i kontraktsforhandlinger. Nå har vi gitt Viking et svar på tilbudet, så får vi se hva som skjer, sier Landu-Landu til Aftenbladet og forklarer den medisinske testen med at det uansett var greit å få den unnagjort slik at han kan trene på direkten hvis og når de kommer til enighet.

Den snart 26 år gamle spilleren har vært i Tromsø de tre siste sesongene etter at han forlot Viking.

Han er fortsatt litt i dialog med TIL, men svarer slik på om han er lysten på å bidra for Viking i reisen som venter klubben:

– Ja, det er jo en grunn til at vi forhandler. Det står egentlig ikke på pengene heller. Jeg er ikke i den alderen, sier han.

Partene diskuterer en to- eller treårskontrakt.

– Når signerer du?

– Vi får se, det er ikke bare opp til meg, svarer Landu-Landu.

Samtidig som Landu-Landu gjennomgår den medisinske testen i Viking, kjenner Aftenbladet til at Kristoffer Haugen er i Molde onsdag for å gjøre det samme der.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå