Lillestrøm sikret seg Godset-spiss

Spissen Marco Tagbajumi går fra Strømsgodset til Lillestrøm, melder Godset på sine hjemmesider.

Strømsgodsets Marco Tagbajumi forlater klubben til fordel for LSK.   Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Saken oppdateres.

Han har spilt 23 kamper og scoret sju mål for Strømsgodset. 29-åringen er født i Nigeria, men er også italiensk statsborger. Han flyttet til Norge da han var fem år.

Lillestrøm er blitt enig med Strømsgodset om å overta spillernes forpliktelser ut avtaleperioden. Hans kontrakt med Drammens-klubben går ut denne sesongen.

– Vi gleder oss til å se Marco i aksjon. Han er en kraftspiss som vil konkurrere om en plass på laget fra dag én. Vi har hentet inn en ekstern analyse på Marco. Den viser at han er blant de åtte spillerne i Eliteserien som kommer til flest relevante målsjanser, så det gode er muligheter for at han blir en målscorer i LSK, sier sportssjef Simon Mesfin til klubbens nettside.

– Marco har vært misfornøyd med manglende spilletid og har ytret et ønske om å bytte klubb. Derfor er vi enige med Lillestrøm om en overgang. Vi takker Marco for innsatsen og ønsker ham lykke til videre, sier SIFs sportssjef Jostein Flo.

LSK-spiller til Malmö

Lillestrøm er også i ferd med å selge en spiller.

Bonke Innocent er på vei til svenske Malmö FF, ifølge NRK. Overgangssummen skal ligge på åtte millioner kroner for 21-åringen.

Midtbanespiller Innocent, som kom til LSK i 2014, er på plass i Malmö for å skrive under for den svenske toppklubben. Det skriver NRK onsdag.

(©NTB)

§
Vis debatt
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå