Mener gullet glapp hjemme

Rosenborg-trener Per Joar Hansen mener ustabile prestasjoner på hjemmebane kostet dem gullet.

IKKE KJEMPEBLID: Rosenborgs-trener Per Joar Hansen smiler ikke akkurat med sølvmedaljen rundt halsen.   Foto: Fredrik Varfjell/NTB-Scanpix

Saken oppdateres.

LILLESTRØM — ROSENBORG 0-3

ÅRÅSEN: Rosenborg-treneren mener de uavgjorte hjemmekampene mot Vålerenga, FK Haugesund og Hønefoss ødela sjansene for å ta seriegull i årets sesong.

— Det er klart det er litt skuffende. Vi hadde full kontroll på kampen og gjorde en sterk prestasjon i dag. Men det var uansett ikke i dag vi tapte gullet. Det har vi tapt i de kampene vi ikke har klart å avgjøre på hjemmebane, sier Hansen.

Verdig vinner

Og til tross for at det ble kamp om seriegullet helt til siste serierunde holdt det altså ikke å ydmyke Lillestrøm på Åråsen, eller ende opp med hele 62 poeng.

— Normalt skal 62 poeng være nok til å vinne gull, men Strømsgodset har tatt ett poeng mer enn oss og i tillegg scoret flere mål. Det viser at de har vært best og er en verdig vinner av årets seriegull. Vi kan ikke annet enn å gratulere Ronny Deila, Jostein Flo og alle Godset-spillerne, sier Rosenborg-treneren.

Vil vinne

Etter å ha fått utdelt sølvmedaljer ved kampslutt ble fokuset raskt satt på neste mål for Rosenborg-spillerne, cupfinalen 24. november.

— Vi holdt på å vinne serien og skal spille cupfinale, så vi har gjort en god sesong. I dag spilte vi en god kamp og gjorde det vi skulle, men det hjalp jo ikke så lenge Godset gjorde jobben sin. Nå gleder vi oss veldig til cupfinalen, og til å vinne den, sier Mikkel Diskerud.

På forsiden nå