NFF flyttet seriekamper for å hjelpe Rosenborg. Da nektet Fagermo å spille.

Norges Fotballforbund satte opp Odd med to kamper på tre dager. Det fikk Odd-trener Dag-Eilev Fagermo til å reagere. Nå har NFF snudd.

Odds trener Dag-Eilev Fagermo er ikke imponert over at Odd var satt opp på to kamper på tre dager.Foto: NTB Scanpix

Saken oppdateres.

Norges Fotballforbund hadde satt opp Odd med to kamper på tre dager for å hjelpe Rosenborg i Europaligaen. Torsdag formiddag snudde forbundet.

– NFF innså selv at dette ikke gikk da de så på terminlisten, sier Odd-direktør Einar Håndlykken til VG.

– Men når kampen Tromsø-Odd skal gå, er foreløpig helt i det blå. Vi er nå i dialog med NFF om dette, sier Håndlykken videre.

NFF har omberammet fire kamper i eliteserien for å legge forholdene til rette for at Rosenborg i Europaligaen.

Klar tale fra Fagermo

Rosenborg er eneste norske innslag i Europa etter at Odd, Haugesund og Brann alle røk ut i kvalifiseringen. Før kvalifiseringen fikk Odd flyttet sin bortekamp mot Tromsø til onsdag 26. september på grunn av europacupen, og det er her Odds problem dukker opp.

Etter at de fire kampene for å hjelpe Rosenborg er flyttet ble Odd satt opp på to kamper på tre dager, i Sarpsborg mandag 24. september og Tromsø onsdag 26. september. Odd-trener Dag-Eilev Fagermo var ikke imponert.

– Dette er rør. Ikke lov, skrev Fagermo i en tekstmelding til Varden onsdag kveld.

Ny dato ikke fastsatt

På spørsmål om Odd ville nekte å spille svarte Fagermo: -Ja.

NFF opplyste til avisen at de vil komme tilbake til saken torsdag, og torsdag formiddag skriver Odd på sin hjemmeside at NFF har henvendt seg om at de vil flytte Tromsø-kampen. Ny dato er altså ikke fastsatt.

De fire kampene NFF har flyttet er: LSK – RBK mandag 25. september flyttes til søndag 24. september kl. 18.00, Sarpsborg 08 – Odd søndag 24. september flyttes til mandag 25. september kl. 19.00, RBK – Stabæk mandag 30. oktober flyttes til søndag 29. oktober kl. 18.00, LSK–Aalesund søndag 29. oktober flyttes til mandag 30. oktober kl. 19.00. (@NTB)

§
Vis debatt
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå