Nå er Rafik Zekhnini ferdig i Rosenborg

Kantspillerens låneperiode i Trondheim er over.

Rafik Zekhnini, her mot Strømsgodset, har fått utvidet ferie og er dermed ferdig i Rosenborg.  Foto: Bendiksby, Terje / NTB scanpix

Saken oppdateres.

Leieavtalen med den driblesterke kantspilleren går ut 30. juni. Dermed ble NM-kampen mot Odd i slutten av mai 20-åringens siste for RBK.

Nå får han en utvidet ferie, før Zekhnini reiser tilbake til Fiorentina.

Zekhini forsvinner, men RBK får tilbake en nøkkelspiller fra skade:

– Dette har vært en vinn-vinn-situasjon for begge parter. Vi trengte påfyll i en periode med mange skader, mens Rafik har fått spilletid for Rosenborg. Nå ser skadesituasjonen på vingen langt lysere ut, og da velger vi å gi Rafik fri ut låneperioden. Han har knapt hatt ferie de to siste årene. Jeg vil bare si tusen takk for innsatsen og lykke til videre i Fiorentina, sier Kåre Ingebrigtsen til RBK.no.

Zekhnini har spilt 10 kamper for RBK. Tre fra start i NM, mens han kun har kommet inn som innbytter i serien. 20-åringen står med ett mål. Det kom mot Trygg/Lade i cupens 1. runde.

Kantspilleren ble klar for Rosenborg på lån på overgangsvinduets siste dag, 4. april. Han har tidligere spilt for Odd, i tillegg til Fiorentina og RBK.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå