Nå vil kombinertheltene prøve seg i RBK

Møt OL-mesterne Jørgen Graabak og Magnus Moan  i RBK-magasinet fra 17.45

Saken oppdateres.

TRONDHEIM (adressa.no): I Sotsji var de med på å tapetsere seierspallen i de individuelle konkurransene, Jørgen Graabak (gull) og Magnus Moan (sølv). De tok også OL-gull sammen i lagkonkurransen.

Nå har kombinert-stjernene ferie, og er på plass på Lerkendal når adressa.no varmer opp til storkampen RBK-Brann i RBK-magasinet direkte fra 17.45. Der kommer duoen til å snakke om økt kjendisliv etter Sotsji, og forklare seerne hvorfor de har et sterkt ønske om å få prøve seg på en RBK-trening.

Hoftun om Bille-saken

I pausen kommer RBKs sportslige leder Erik Hoftun, og da får vi se om kombigutta får ønsket oppfylt. Han skal også snakke om hvordan det er å stå midt oppe i det, når en samlet sportspresse jager i flokk etter en dansk midtspiss.

"Med rett til å selge"

Dit kommer også tidligere journalist i Bergens Tidene, Sigurd Skjefstad. RBK-supporteren har skrevet fotballthrilleren "Med rett til å selge", som handler om fotballagenter, unge utenlandske talenter — og georgisk mafia.

Og: Hvor Rosenborg og Brann begge er sentrale aktører.

Otto Ulseth er som vanlig på plass før under og etter kampen, hvor RBK-magasinet direkte er i mixed-zone og intervjuer spillere og trenere direkte på adressa.no.

CHAT MED VÅR REPORTER UNDER KAMPEN:

På forsiden nå