Nesten 80.000 tilskuere så Englands fotballkvinner i rekordkamp

77.768 tilskuere inntok Wembley da Englands fotballkvinner møtte Tyskland til privatlandskamp lørdag. Det er ny rekord for en treningskamp for kvinner.

Ellen White kunne juble for både mål og tilskuerrekord i kampen mot Tyskland på Wembley foran nærmere 80,000 tilskuere. Tyskland vant likevel 2–1 til slutt.   Foto: Foto: John Walton / AP

Saken oppdateres.

Tyske Klara Buhls 2–1 scoring på overtid sendte mesteparten av fansen skuffet hjem.

Phil Nevilles England fikk en fantastisk ramme rundt kampen mot Tyskland, men klarte ikke å dra nytte av hjelpen fra tilskuerne i det som ble det femte tapet på sju kamper.

Alexandra Popp ga Tyskland ledelsen med en heading etter kun ni minutter, men et nesten fullsatt Wembley kunne juble for England-mål da Ellen White utlignet rett før pause. Tyskland klarte likevel å dra i land seieren med 2–1 rett før slutt, til stor skuffelse for de mange fremmøte og målscorer White.

Wembley samlet nesten 80 000 tilskuere lørdag.   Foto: John Walton / PA

– Jeg er veldig lei meg for at vi ikke klarte å få med oss noe i dag, sa White til publikum rett etter kampen.

De kan likevel glede seg over publikumsinteressen i det som slo tilskuerrekorden for en treningskamp for kvinner. Tilskuerrekorden totalt er fortsatt VM-finalen mellom USA og Kina i 1999, da mer enn 90.000 var til stede.

På forsiden nå