Nouri klar for Vålerenga

Den tidligere Brann-backen vender hjem.

NY KLUBB: Amin Nouri har fått ny arbeidsgiver.  Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN NORWAY

Saken oppdateres.

Tidligere Brann-spiller Amin Nouri er klar for Vålerenga.

Klubben offentliggjorde signeringen torsdag formiddag.

Dermed er Oslo-karen Nouri tilbake i klubben han har spilt aldersbestemt fotball for og A-lagsfotball i 2008, 2009 og 2010.

– Ambisjonen blir å ta medalje med Vålerenga igjen. Det er en klubb som fortjener å være der oppe, og selv om det var en trå start på sesongen i fjor, så får vi bygge videre på den positive avslutningen laget hadde og sørge for at vi kommer oss oppover på tabellen, uttaler Nouri til Vålerengas hjemmesider.

Nouri har spilt tre sesonger i Brann, før han nylig forlot klubben etter en konflikt om bonuspenger. Forhandlingene om kontraktsforlengelse i Bergen ble avbrutt med et bakteppe der Nouri mente Brann ikke hadde betalt ut bonuspenger han hadde krav på, etter en muntlig avtale med sportssjef Rune Soltvedt.

Nouri har ikke uttalt seg om saken tidligere, men sportssjef Soltvedt tidligere har sagt dette om saken:

– Jeg skulle gjerne ha ønsket å kommentere dette, men jeg velger ikke å gjøre det. Fordi jeg har et prinsipp om at jeg ikke kommenterer noe av innholdet i noen av spillerne sine kontrakter.

Amin Nouri spilte 96 kamper for Brann i løpet av tre sesonger.

TILBAKE: Amin Nouri spilte for Vålerenga også for noen år tilbake. Her i duell med daværende Stabæk-spiss Daniel Nannskog.  Foto: Lien, Kyrre / SCANPIX

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå