Odd-profil kan rekke toppkampen mot Molde

Fredrik Oldrup Jensen har vært en viktig brikke for et Odd-lag som kjemper om gull i Eliteserien. Nå kan han være tilbake mot Molde.

Fredrik Oldrup Jensen fikk seg en smell i skulderen mot Kristiansund og spilte ikke mot Rosenborg runden etter. Nå er det klart at han rekker toppkampen mot Molde - og samtidig blir i Odd ut sesongen.   Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix

Saken oppdateres.

Med 12 kamper igjen ligger Odd på 3.-plass med 34 poeng. Det er fem poeng opp til Molde og Bodø/Glimt, som begge har 39 poeng. Ned til Rosenborg er det fem poeng.

Fredrik Oldrup Jensen kom på lån fra den belgiske klubben SV Zulte Waregem før årets sesong. Den låneavtalen gikk opprinnelig ut i sommer, men Oldrup Jensen blir i Odd ut sesongen.

Den sentrale midtbanespilleren har startet 16 kamper for klubben han var ifra 2012–2017. Så gikk han til Waregem, før han i 2018 spilte for IFK Göteborg i Sverige.

Oldrup Jensen fikk en hard smell i skulderen i kampen mot Kristiansund i starten av august og måtte tas av etter 40 minutter. Han spilte ikke den påfølgende kampen mot Rosenborg, men kan bli klar til den meget viktige kampen mot Molde søndag.

På forsiden nå