Positivt skadenytt for Start

KRISTIANSAND: Skadesituasjonen i Start ser bedre ut enn før helgen.

Fotball, Tippeligaen, 05 Mai 2007, Brann - Start, Stig Inge Bjørnebye , Atle Roar Håland , Start. Foto: Kjetil Espetvedt, Digitalsport  Foto: Kjetil Espetvedt

Saken oppdateres.

Det opplyser klubbens fysioterapeut Pål Erik Pedersen til fvn.no.

Verken Atle Roar Håland eller Steinar Pedersen kunne spille kampen mot Viking, men begge forsvarsspillerne er nå i bedring.

— Atle Roar har slitt med mageinfeksjon, og skal være bedre nå. Han skal trene i morgen. Steinar fikk et overtråkk, men det er bedre nå, så han er i full trening denne uken, sier Pedersen.

Fredrik Strømstad hinket av Viking stadion etter en takling. Han trodde etterpå at det ville gå et par dager, og våknet opp med lite smerte mandag morgen.

— Fredrik fikk et kraftig spark i leggen. Han kunne nesten ikke gå i går, men det er bedre i dag. Muskulaturen har fått en trøkk, men det er ikke alvorlig, og han blir klar til helgen, sier Pedersen, og legger til at Bruno fikk føling med en strekk på baksiden av låret mot Viking – uten at det skal ødelegge for denne treningsuken.

Samtidig ser det bedre ut med Anthony Annan, som har slitt med brystproblemer, men spilte snaue 20 minutter mot Viking – uten problemer.

Et par navn er imidlertid fortsatt på skadelisten:

Rune Nilssen, som startet sesongen som førstekeeper, sliter med magen og er fortsatt ikke kampklar.

Bård Borgersen er i gang med trening igjen etter at han slo opp kneskaden mot FC København, men er flere uker unna kampform.

På forsiden nå