RBK-kapteinen må ta pause fra fotballen

— Har spilt kamper jeg ikke burde spilt, sier Tore Reginiussen.

Tore Reginiussen tvinges til å ta en pause.  Foto: Espen Bakken

Saken oppdateres.

LERKENDAL (adressa.no): Tore Reginiussen har haltet lenge. Så sent som i bortekampen mot Stabæk forrige søndag måtte han stå over på grunn av lyskeproblemer.

Mot Karabükspor torsdag var han imidlertid tilbake på banen. Han spilte med smerter gjennom hele kampen, men det eneste han fikk igjen for det var et direkte rødt kort etter at kampen var blåst av.

Nå tvinges han til å ta en pause.

— Egentlig burde jeg ikke spilt de siste tre kampene, hadde vi vært smarte. Men det har vært viktige kamper, og jeg hadde veldig lyst til å spille. Da har vi kanskje gamblet litt, og det har i hvert fall ikke blitt noe bedre av det, sier Reginiussen til adressa.no.

Hangler

Han har smerter i lårmuskulaturen i lysken. Det hemmer ham også i kamp.

— Det er vondt når det er belastning på den muskulaturen, og det blir det ganske ofte. Det har ikke vært bra, og vi har måttet drive smertelindring for at jeg skulle kunne gjennomføre kamper, sier midtstopperen.

Reginiussen er lei av å måtte spille med smerter.

— Det må bli bra nå. Jeg kan ikke fortsette å hangle, heller ikke for min egen del. Jeg ønsker ikke å fortsette å spille kamper på 80-90 prosent.

Rønning inn?

Han var ikke på treningsfeltet på dagens RBK-trening på Lerkendal, og der blir han ikke å finne i tiden fremover heller. Start-kampen søndag virker uoppnåelig.

— Det blir nok ikke full trening før i slutten av neste uke, i hvert fall, og så får vi ta det derfra. Om det ikke skulle skje noe over natten som gjør det veldig mye bedre, men det spørs, sier han.

Trener Kåre Ingebrigtsen er forberedt på at helgens kamp går uten klippen i midtforsvaret. Det kan bety at Per Verner Rønning får muligheten til å revansjere den sørgelige kampen mot Stabæk.

— Det er ikke noe problem for oss. Vi har midstoppere, vi, så det løser vi, sier Ingebrigtsen.

På forsiden nå