Ranheim stiller med nykomponert angrepsrekke

Andreas Helmersen skadet seg i oppvarmingen. Mats Lillebo får sjansen fra start.

Andreas Helmersen skadet seg på oppvarmingen før kampen mot Stabæk.  Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Saken oppdateres.

NADDERUD: Både spisskjempe Michael Karlsen og høyreback Aslak Fonn Witry har slitt med lyskeskader den siste uken. Ingen av dem rakk å bli skadefri til kveldens kamp mot Stabæk.

Dermed kommer Øyvind Alseth inn i startelleveren for Fonn Witry, og i den fremre treeren starter Ranheim med en uvant kombinasjon på Nadderud.

Andreas Helmersen skule egentlig starte i stedet for Michael Karlsen, men pådro seg en skade under oppvarmingen. Dermed går Mats Lillebo inn på spissplass. I tillegg velger Svein Maalen å starte med Joachim Olufsen fremfor Øyvind Storflor på høyrevingen. 25-åringen, som kun har startet to eliteseriekamper tidligere i sesongen, får dermed en gylden mulighet til å vise seg frem i medaljekampen.

På venstrekant er Erik Tønne fortsatt selvskreven.

Stabæk i presset situasjon

Mens Ranheim kan ha like mange poeng som Haugesund på tredjeplass etter kveldens kamper, ligger Stabæk ligger svært utsatt til på tabellen. De befinner seg på en 13. plass, ett poeng over Lillestrøm på nedrykk.

Trener Maalen tar likevel ikke lett på oppgaven som venter.

– Stabæk spiller for livet og er i stigende form. Vi må ta dem på alvor, fordi de har gode angrepsspillere med bra fart og har veldig mye trykk i spillet sitt, sa Maalen til Adresseavisen tidligere i uken.

Ranheim (4-3-3): Even Barli - Øyvind Alseth, Daniel Kvande, Ivar Furu, Aleksander Foosnæs - Kristoffer Løkberg, Eirik Valla Dønnem, Mads Reginiussen - Joachim Olufsen, Mats Lillebo, Erik Tønne

På forsiden nå