Revansjesugen Annan

KRISTIANSAND: Anthony Annan (21) har hatt en trøblete første sesong for Start. Nå mener ghaneseren at han er kvitt virusproblemene og nærmer seg storformen.

Fotball / FootballLa Manga Cup 2007 at La Manga - Spain19.02.2007TreningFoto: Morten Olsen, DigitalsportAnthony Annan - Start  Foto: Digitalsport

Saken oppdateres.

– Det har vært en frustrerende tid for meg, og tungt å være på sidelinjen, se laget slite, og ikke få være med og bidra på banen, sier Annan.

Ghaneserens problemer startet allerede på Starts treningsleir på Gran Canaria. Symptomene var smerter i brystet og siden også smerter i ryggen. Det ble påvist at Annan ble plaget av et kyssesykelignende virus, noe som har preget ham brorparten av sesongen.

– Jeg føler meg bedre enn jeg har gjort på lenge, og er snart helt frisk. Gi meg én uke, så skal jeg være 100 prosent klar og i form, sier Annan.

– Hva kan du bidra med for å snu trenden for Start?

– Jeg skal bare spille mitt spill, og jobbe hardt slik at vi vinner kamper som et lag, sier den beskjedne 21-åringen.

Start-trener Stig Inge Bjørnebye gleder seg til å få Annan, som tidvis briljerte i treningskampene i vinter, tilbake i form.

– Alle vet hvor god Anthony kan være, og det blir positivt for oss å få ham tilbake. Han har ro i spillet sitt, og er en mann som kan stabilisere midtbanen vår. Det har han ikke klart da han har vært syk, sier Bjørnebye.

Annan startet sesongens tre første kamper, men har siden kun fått med seg fire innhopp for Start.

På forsiden nå