Robben er bekymret for Ødegaard: - Han har bare noe å tape

Bayern München-stjernen Arjen Robben håper folk «lar Ødegaard spille fotball».

Saken oppdateres.

Bayern München er med for fullt i kampen om stortalentet Martin Ødegaard, men klubbens nederlandske stjerne Arjen Robben er bekymret for at oppstyret kan bli for mye for unggutten.

– Han er fortsatt veldig, veldig ung. Jeg håper han velger riktig. Det viktigste er at folkene rundt ham ikke mister hodet, sier Robben.

– Gutten er bare 15 år. La ham spille fotball. Når du er så ung, skal du bare trene, spille fotball og ha det gøy. Slik det er nå, blir presset på ham veldig stort. Da har han ikke noe å vinne, bare noe å tape. Jeg er spent på hvordan de neste årene blir for ham.

Europas største klubber står i kø for å sikre seg Ødegaard, som fyller 16 år onsdag. Strømsgodset-spilleren har trent med klubben og overbevist klubbledelsen.

– Han er en veldig interessant spiller for oss, men han har tilbud fra hele Europa. Vi prøver å få ham hit. Vi må vente og se om han til slutt bestemmer seg for Bayern, sa klubbleder Karl-Heinz Rummenigge etter lørdagens borteseier mot Augsburg.

– Han er et stort talent. Jeg vet ikke om jeg vil snakke om et «århundretalent», sier Rummenigge, som tror Ødegaard vil gjøre sitt valg «i løpet av de neste månedene». (©NTB)

På forsiden nå