Rodgers forlenget med Liverpool

Brendan Rodgers var nær ved å føre Liverpool til klubbens første seriegull siden 1990, men måtte gi tapt for Manchester City. Mandag skrev suksesstreneren under en langtidskontrakt med klubben.

FORLENGET: Brendan Rodgers.  Foto: Reuters

Saken oppdateres.

Det bekrefter Liverpool på sin nettside. Kontrakten har en varighet på fire år, ut 2017/18-sesongen.

Rodgers ble manager for klubben sommeren 2012 og etter en 7.-plass i hans første sesong var laget med i gullkampen til siste slutt denne våren.

Manchester City ble til slutt mester, men Rodgers ble kåret til årets manager i Premier League. Få trodde Liverpool skulle kunne kjempe om gull, men Rodgers og spillerne gjorde spådommene til skamme.

— Det er et stort privilegium for meg å fortsette i denne klubben. Jeg vil sende en stor takk til fansen for å ha vært tålmodige med meg. Deres støtte er veldig viktig, sa Rodgers etter å ha undertegnet kontrakten.

— Jeg er ydmyk og heldig som får denne muligheten til å forlenge min tid i denne klubben. Jeg er veldig klar for å bygge videre på det fundamentet vi har lagt de to siste årene. Nå går vi inn i neste fase, som jeg tror vil være like spennende, utfordrende og givende, la Rodgers til.

— Vi er veldig heldige som har en så ekstremt talentfull manager i vår klubb. Vi stoler fullt og helt på at han er i stand til å levere etter de visjonene vi har for klubben, sier eier John Henry og styreformann Tom Werner i en uttalelse på klubbens nettsted.

41 år gamle Rodgers var tidligere manager for Swansea før han erstattet legenden Kenny Dalglish i Liverpool for snart to år siden. (©NTB)

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå