Røntgenbildene bekrefter: Det er ikke brudd i ankelen

Usikkert hvor lenge Molde må klare seg uten sin nye midtbaneprofil etter smellen i Irland.

SKADET: Molde-spilleren Mathias Normann.   Foto: ERIK BIRKELAND

Saken oppdateres.

MOLDE (Rbnett): Mathias Normann gikk ned for telling allerede etter tre minutters spill i U21-landslagets bortekamp mot Irland torsdag kveld.

Han ble hardt taklet av iren Reece Grego-Cox og ble liggende og vri seg i smerter. 21-åringen måtte til slutt bæres av banen i båre.

– Det er ikke brudd

- Det er andre kamp på rad vi må gjøre forandringer. Sist gang var det rett før kampstart, nå var det etter noen få minutter. Vi måtte rokere om da vi mistet han. Det var synd for både han og oss at han måtte av så tidlig, sier landslagssjef Leif Gunnar Smerud til fotball.no.

Molde-spilleren pådro seg tilsynelatende en alvorlig skade i venstrefoten.

– Han har fått seg en trøkk i ankelen, men vi har tatt røntgen og har fått bekreftet at det ikke er brudd, forteller Smerud.

MFK venter på svar fra NFF

Det medisinske apparatet i Molde Fotballklubb har foreløpig ikke fått noen diagnose på skaden og avventer tilbakemelding fra Norges Fotballforbund.

Mathias Normann er på utlån fra Premier League-klubben Brighton og har en sentral rolle i Molde-lagets medaljekamp. Det vil være et stort tap for Ole Gunnar Solskjær dersom Normann ikke kan spille de seks siste seriekampene. Moldes neste kamp er hjemme mot Brann søndag 15. oktober.

Norges U21-landslag spilte 0-0 mot Irland. Hammarbys Sander Svendsen ble byttet inn elleve minutter før slutt. Norge møter Tyskland på Marienlyst stadion tirsdag.

§
Vis debatt
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå