Rosenborg - Strindheim tirsdag: Se RBK jakte høstformen på adressa.no

Kampen kan Adresseavisens abonnenter se direkte fra kl. 17.45 tirsdag.

Høstjakta i gang: Og den innledes med finpuss av form mot Strindheim tirsdag - direkte på adressa.no Høstjakta i gang: Og den innledes med finpuss av form mot Strindheim tirsdag - direkte på adressa.no Foto: Håvard Haugseth Jensen

RBK har 16 kamper igjen av 2019. Det er kamper som handler om å nærme seg Molde og Bodø/Glimt og dermed holde liv i drømmen om seriegull.

Og det handler om Europaligaen, hvor RBK skal prøve å ta seg videre fra et gruppespill for første gang på 12 år.

I landslagspausen har trener Eirik Horneland gitt spillerne noen dager fri. Men mandag var de tilbake igjen på treningsfeltet, og tirsdag brukes til å spisse formen inn mot helgas oppgjør mot Lillestrøm.

Tilbake på Lerkendal: John Pelu spilte en periode i RBK, sammen med blant andre Per Ciljan Skjelbred og Alexander Tettey. Nå trener han Strindheim. Tilbake på Lerkendal: John Pelu spilte en periode i RBK, sammen med blant andre Per Ciljan Skjelbred og Alexander Tettey. Nå trener han Strindheim. Foto: Adresseavisen

3. divisjon

Derfor kommer 3. divsjonsguttene fra Strindheim til Lerkendal. Da får vi se om de står bedre imot enn Kolstad klarte i juni, sist Rosenborg spilte treningskamp på Lerkendal.

Den gang endte det 8-0 til RBK, etter fem mål av Alexander Søderlund og hvor unggutten Audun Engen Vik fikk æren av å sette inn Rosenborgs siste.

Følger kampen: Rasmus&Saga. Følger kampen: Rasmus&Saga. Foto: Christine Schefte

Pelu tilbake

Adressa.no sender kampen fra klokken 17.45.

Rasmus&Saga sitter i kommentatorboksen.

De er nypreppet på info om Strindheim-trener John Pelu og hans menn – og selvsagt også på hvor Rosenborg står når sommer er i ferd med å bli høstinnspurt.