Rosenborg henter Helland nå

— Det kommer til å gå et sus gjennom publikum, sier Perry.

TIL RBK: Pål André Helland.   Foto: Marius B�strand/Photo Marius Bøstrand

Saken oppdateres.

LERKENDAL (Adressa.no): Han skrev kontrakt fra og med 1.januar 2014, men nå er det klart at Pål André Helland blir RBK-spiller allerede nå. Eller rettere sagt etter at Hødd har spilt sine to kvalifiseringskamper i 2.runde i Europaligaen. Men til Brann-kampen 28.juli er han klar.

Trener Per Joar Hansen gleder seg over at kantspilleren med det fryktede venstrebeinet ankommer allerede i sommer.

LES OGSÅ:

— Han er en spiller jeg liker. I Ulsteinvik han gjort det fantastisk bra etter at det har gått litt opp og ned tidligere. Han har med sin fantastiske venstrefot en stor spisskompetanse, og det kommer til å gå et sus gjennom publikum når vi får frispark, sier trener Per Joar Hansen til adressa.no.

Duoen var sammen i Ranheim for noen år siden, men da var kjemien heller dårlig.

— Han likte meg ikke særlig da, men det er helt greit. Jeg liker at folk er ærlige, og sier rett ut hva de mener. Men da var han ikke bra nok, og hadde heller ikke den rette holdningen. Nå er han voksen, og jeg gleder meg veldig til vi får han nå, sier Perry.

Ettersom Hødd satte som ufravikelig krav at Helland skulle være med i begge oppgjørene i europaligaens 2.kvalikrunde, får ikke Helland spille i Europa med Rosenborg før i et eventuelt gruppespill.

RBK må også betale en ukjent sum til Hødd for å hente Helland seks måneder før kontrakten går ut.

Dermed har RBK hentet den vingen de er ute etter, mens backjakten fortsetter.

— VI holder på så får vi se, sier sportslig leder Erik Hoftun.

På forsiden nå