Selnæs’ beskjed til RBK: - Denne mannen bør dere kjøpe i sommer

Ole Selnæs gjester Rasmus&Saga.

Det nærmer seg sommerens overgangsvindu, og dette er hovedtema i denne ukes Rasmus&Saga.

På plass er Frankrike-proff Ole Selnæs, som etter 36 kamper for St. Etienne forrige sesong nyter rolige feriedager i Trondheim.

Mandag venter imidlertid sesongoppkjøring under ny manager, og Selnæs har klare meninger om det som skjer både i egen karriere og også om det som skjer på Brakka.

Ole Selnæs gjester Rasmus&Saga denne uka. Foto: Espen Bakken

Ving fra vest og dansk playmaker

Med andre ord: Det blir gode diskusjoner undeveis i sendingen. Blant annet om RBK selger spillere i sommer, hva som skjer rundt kontraktsituasjonen til Jørgen Skjelvik og Mushaga Bakenga, og også om potensielle kjøp:

* Blir Milan Jevtovic værende? Og hvis ikke: Hvem kommer til å erstatte ham? Her er Selnæs og Rasmus uenige i hva som er rett - og Selnæs er krystallklar!

* Hva skjer om klubben ikke signerer ny kontrakt med Skjelvik? Kan en islending gjøre comeback, eller ser man til Sarpsborg?

* Og er diskusjonen om sentral midtbanespiller død og begravet? Vi kaster ut et dansk navn i den debatten!

Fulham-interessen for Selnæs

Videre tar vi også for oss den allerede mye omtalte Fulham-interessen for Selnæs selv.

Og vi lurer også på hva han tenker om at treneren som hentet ham til Frankrike nå har gitt seg - og har blitt erstattet av en spanjol med suksess fra Sveits.

Badet med Keiko - og skrøt av det

Vi er også innom Ranheim-suksessen med lokale spillere. Vi snakker om gamleklubben til Selnæs, Sverresborg, og deres hejinger i 3. divisjon - og om en spiss i breddefotballen som skryter av at han har badet med spekkhoggeren fra «Free Willy-filmene».

Og: Hvor gammel er Ole Selnæs når han returnerer til Rosenborg?

Slik lytter du

Du hører sendingen ved å klikke her, eller trykke på bildet øverst i saken.

Du kan også lytte og abonnere på Rasmus&Saga i Itunes.