Slik stiller Ranheim: Maalen gir unggutt fornyet tillit

Ola Solbakken (20) starter sin andre kamp på rad for Ranheim.

Ranheim-trener Svein Maalen gir Ola Solbakken en ny mulighet på høyrekanten mot Bodø/Glimt. Her intervjues han etter bortetapet mot Odd.   Foto: Teigen, Trond Reidar / NTB scanpix

Saken oppdateres.

Ranheim tar imot nedrykkstruede Bodø/Glimt til oppgjør i Fjæra søndag kveld. Trønderne har slitt på hjemmebane i høst, men fikk en etterlengtet seier mot Kristiansund i sist hjemmekamp.

Men i forrige runde gikk det ikke veien mot Odd. Etter en godt gjennomført 1. omgang og 0–0 til pause, ble de blåkledde utspilt etter hvilen. Resultatet ble til slutt 2–0 til Odd, men flere i Ranheim-leiren beskrev den omgangen som en av sesongens verste.

– Vi ble jo avkledd i andre omgang, så da er det bare å ta av seg og bøye seg i støvet, sa Kristoffer Løkberg til Adresseavisen etter bortetapet.

Unggutt starter

Ola Solbakken startet sin første kamp for året i Eliteserien mot Odd, og får igjen sjansen av Ranheim-trener Svein Maalen.

Michael Karlsen og Aslak Fonn Witry er ikke med fra start, etter at begge har slitt med lyskeskader den siste tiden. Dermed er det Andreas Helmersen som får muligheten på topp for trønderne, mens Øyvind Alseth vikarierer på høyreback.

Mads Reginiussen er suspendert med fire gule kort og er heller ikke med i kveld.

Slik stiller Ranheim

Utenom det er det få overraskelser i lagoppstillingen.

Slik stiller Ranheim mot Bodø/Glimt søndag kveld:

4–3–3: Even Barli – Øyvind Alseth, Daniel Kvande, Ivar Furu, Aleksander Foosnæs – Kristoffer Løkberg, Eirik Valla Dønnem, Sondre Sørløkk – Ola Solbakken, Andreas Helmersen, Erik Tønne

På forsiden nå