Spøkelser på stadion

I Fredrikstad er noen bombesikker på at det spøker på stadion.

SPØKELSES-STADION?: Noen i Fredrikstad er sikre på at det spøker her. 

Saken oppdateres.

Hadde det ikke vært for at det var dagen før 1. april, hadde historien om spøkelsene på Fredrikstad stadion falt inn i kategorien spøk. Men i dag bretter Fredriksstad Blad ut historien om at gruppen Norwegian Ghost Hunters har funnet bevis for at det virkelig spøker på stadion i Fredrikstad.

Overnatting

Utstyrt med kamera, lydopptagere, video og en rekke andre instrumenter gikk representanter for Norwegian Ghost Hunter inn på stadion som er bygd på restene av det gamle verkstedet ved elva i Fredrikstad.

De overnattet og fant en rekke ting som ikke lar seg umiddelbart forklare. De forteller avisen om kommunikasjon med spøkelset, temperatur som faller brått, smell i tomme rom og en mulig samtale med spøkelset som angivelig skal ha sagt, ”takk det var hyggelig” da det fikk en kopp kaffe.

Ingen god forklaring

– Alle var vel ganske enige om at det skjer ting her. Vi har et par skeptikere i teamet, og heller ikke de har noen fullgod forklaring på det som skjedde, sier Geir Ole Kristiansen i Norwegian Ghost Hunters til avisen.

De som styrer med fotballen i klubben er ikke spesielt redd for at det er et nedrykksspøkelse som herjer på stadion.

– Ingen av oss som jobber her, opplever dette som noe plagsomt. Vi har heller ikke noen følelse av at det er noe ondt her, snarere tvert imot, sier Thomas Torjussen, driftsleder i Fredrikstad Fotballklubb.

På forsiden nå