Start-aktuell midtstopper møtte erstatteren på flyplassen: – Veldig spesielt

Midtstopper Vegard Bergan (25) er på vei til Start. På flyplassen i Bodø møtte han sin erstatter, som skulle andre veien.

Vegard Bergan er på vei til Start. På flyplassen i Bodø møtte han sin erstatter.

Vegard Bergan er på vei til Start. På flyplassen i Bodø møtte han sin erstatter. Foto: Mats Torbergsen / NTB scanpix

Fædrelandsvennen har tidligere fått det bekreftet at Vegard Bergan nærmer seg Start.

Onsdag kveld skriver Avisa Nordland om det som ble en spesiell seanse på flyplassen i Bodø.

Ifølge avisen møtte nemlig Bergan sin erstatter, Marius Høibråten. De to skal ha møtt hverandre mens Bergan var på vei til Kristiansand og Høibråten skulle andre veien etter å ha signert for Bodø/Glimt.

– Veldig spesielt

– Veldig spesielt å møtes på denne måten. Marius ringte meg i går og spurte meg litt om Bodø og Glimt. Jeg anbefalte ham på det varmeste å gripe denne sjansen. Jeg har ikke et negativt ord å si om oppholdet mitt i nord. Jeg skulle gjerne blitt her lenger, men sånn ble det ikke, sier Bergan om møtet til Avisa Nordland.

Etter det bekreftet midtstopperen at han var på vei til Kristiansand.

– Ting snur fort i fotball og nå blir det spennende å se om jeg består den medisinske testen i Start, sa han til avisen.

Bergan er egentlig fra Skien, men har siden forrige sesong spilt for Bodø/Glimt. Han spilte 21 kamper for Bodø-klubben i fjor, som tok sølv i Eliteserien bak Molde.

Han står med 80 A-lagskamper for Odd. Foran 2019-sesongen fikk han beskjed om at han ikke kom til å spille særlig mye i Skien, og valgte Glimt.