Start har lagt inn nytt bud på svensk angrepsspiller

Kevin Kabran er fortsatt interessant for Start.

Kevin Kabran er fortsatt veldig interessant for Start.   Foto: ANDREAS SANDSTRÖM / BILDBYRÅN

Saken oppdateres.

Etter det Fædrelandsvennen erfarer, skal Start ha lagt inn et bud på Kevin Kabran (24). Start skal tidligere ha lagt inn et bud på den svenske angrepsspilleren, og har nå høynet dette ytterligere.

Ifølge Expressen skal det første budet ha vært på tre millioner kroner, mens Brommapojkarna skal kreve rundt 3,5 millioner kroner for spilleren.

Utenlandske klubber interessert

Etter det Fædrelandsvennen forstår skal det også være utenlandske klubber som er interessert i Kabran. Greske og tyrkiske klubber skal ha vist interesse, og Kabran skal være fristet av å forlate Norden for å fortsette karrièren.

Starts sportslig leder Tor-Kristian Karlsen ønsker ikke å kommentere noe rundt svensken, og hans muligheter for å havne i Start.

– Vi kommenterer ikke enkeltspillere.

Tidligere torsdag kunne BT fortelle at Start ønsker å hente Fredrik Haugen fra Brann, noe Fædrelandsvennen senere har fått bekreftet.

Hevdet klar for Östersund

Onsdag hevdet det svenske nettstedet Fotboll Direkt at Kevin Kabran var klar for Östersund, noe ÖFK-sjef Daniel Kindberg avviser bestemt.

– Nei, det er helt feil. Vi er ikke engang nær en enighet. Han har kontrakt ut sesongen, så hvorfor skal vi betale monsterpenger nå, sier Kindberg ifølge Expressen.

Kabran spilte 30 kamper for Brommapojkarna forrige sesong, og bidro med 11 mål og fem målgivende. Han er 24 år gammel.

Spillerens agent Blash Hosseini ønsker ikke å kommentere informasjonen om en mulig overgang overfor Fædrelandsvennen.

Fædrelandsvennen har forsøkt å nå sportssjef Daniel Majstorovic i BP, uten å få svar. Kommunikasjonsansvarlig Petter Appelquist i samme klubb skriver følgende i en e-post til Fædrelandsvennen:

– Av prinsipp så kommenterer vi ikke rykter.

Start bekreftet tidlig torsdag at en annen svenske, Isac Lidberg, er klar for klubben. Han har skrevet kontrakt ut 2020.

– Det kjennes som et riktig steg for min karrière. Jeg har fått et bra inntrykk av klubben, sier Lidberg til Fædrelandsvennen.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå