«Supermann» Strand er med når Adressa.no sender RBK-Melhus

Adressa.no sender RBK- Melhus direkte kl 17.30.

«Zinedine Zidane, ka f... ska’ vi me’ hainn». Det ropte fansen - og hyllet i stedet sin helt Roar Strand.   Foto: Rune Petter Ness

Saken oppdateres.

– Roar starter ikke kampen, men han er med i kamptroppen og kan fort komme innpå underveis.

Det bekrefter Melhus-trener Jan Ketil Berg, dagen før RBKs fjerde treningskamp i 2018.

Onsdag kveld, klokken 17.20, starter adressa.no sendingen av oppgjøret mellom RBK og Melhus (3. divisjon), en kamp som er interessant særlig av to grunner:

* Klarer RBK, etter å ha levert ujevnt så langt, å rulle ordentlig over et lokalt lag og lage målfest i Abrahallen?

* Hvordan er formen til tidenes RBK-spiller, Roar Strand, som er blitt 48 og fortsatt holder seg i gang ved å være del av Melhus-laget?

Var sentral i opprykket

«Supermann» Strand er meldt i bra form, har trent fast med Melhus vinteren gjennom, og var da også helt sentral da Melhus rykket opp fra 4. divisjon i fjor. Han har en hjelpetrener/rådgiver-funksjon i tillegg til å spille så mye han har ønske om selv, og starter nok på benken for at yngre krefter skal få oppleve den gulrota det er å spille mot Rosenborg.

Strand har 645 kamper og 121 mål for RBK i perioden 1989–2010, og har spilt mot RBK kun to ganger tidligere - da han var utlånt til Molde i 1993.

Bildet over er i så måte en fin måte å vise Strands karriere på: Det er fra en av Strands 71 (!) kamper i Mesterligaen, mot Zinedine Zidane og Real Madrid.

Bedntner, Reitan og Botheim

Hva så med RBK?

Nicklas Bendtner er ikke med mot Melhus, han sparer kroppen til laget drar til spanske Marbella i neste uke. Yann-Erik de Lanalay har slitt med magetrøbbel i noen dager, og er usikker. Ellers er Erlend Dahl Reitan ankelskadet en stund ennå, Erik Botheim har spilt G18-landskamper, Olaus Jair Skarsem har trøblet litt med skade og Matthias Vilhjalmsson er som kjent langtidsskadet.

Kampstart i Abrahallen er 17.30. Vi starter sendingen 17.20, og viser kampen direkte for våre abonnenter!

På forsiden nå