VIF-stjerne solgt til Champions League-klubb

Ghayas Zahid har signert fireårskontrakt med APOEL.

Ghayas Zahid er solgt til kypriotisk fotball.   Foto: Pedersen, Terje / NTB scanpix

Saken oppdateres.

Det bekrefter Vålerenga på sin hjemmeside torsdag.

Zahid, som har scoret fem mål og servert fem målgivende pasninger for Oslo-klubben i eliteserien denne sesongen, hadde ett år igjen av kontrakten sin med VIF.

– Jeg er veldig glad for at dette gikk i orden, og gleder meg til nye utfordringer i APOEL. Tida i Vålerenga har vært helt fantastisk, og selv om jeg nå får oppfylt drømmen er det også trist å forlate klubben i mitt hjerte, sier Zahid.

Kommer til storklubb

APOEL FC er den beste og største klubben på Kypros. Laget står bokført med 20 seriemesterskap og 19 cuptriumfer. APOEL spilte kvartfinale i Champions League i 2011/2012-sesongen. Da ble det tap over to kamper mot Real Madrid.

Denne sesongen er laget i gruppe med Real Madrid, Borussia Dortmund og Tottenham.

– Vålerenga ønsker å være en klubb som utvikler spillere, med et mål om å kunne selge en del av disse spillerne til større klubber og ligaer i utlandet. Gevinster ved slike salg reinvesteres i videre klubbygging og utvikling – og vi skal heller ikke glemme at det da også tilføres midler til andre klubber i Oslo og omegn, sier daglig leder i Vålerenga Fotball Elite, Erik Espeseth, om overgangen.

Det er ukjent hvor mye VIF får for sin playmaker.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå