Viking-spiller forlenget kontrakten

Viljar Vevatne (25) forlenget med Viking.

Viljar Vevatne forlenget kontrakten med Viking fredag.   Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN NORWAY

Saken oppdateres.

Forsvarsspilleren hadde egentlig kontrakt ut neste sesong, men signerte fredag en ny treårsavtale med Viking. Den nye kontrakten strekker seg ut 2022-sesongen. Det melder klubben på sitt nettsted.

– Viljar var en av de første vi ønsket å signere med. Han har vært en bauta de siste sesongene, og vært bunnsolid etter han fikk sjansen, sier Viking-trener Bjarne Berntsen om signeringen.

– Jeg er utrolig stolt over å være Viking-spiller, og derfor var det enkelt for meg å signere ny avtale. Vi er i ferd med å bygge noe spesielt her i Stavanger, og det ønsker jeg å være med på, sier Vevatne til klubbens nettsted.

Vevatne kom til Viking fra Sandnes Ulf foran 2018-sesongen, og var kaptein for Stavanger-laget under opprykkssesongen i fjor. I årets sesong har han vært en svært viktig brikke for laget som tok cupgull og endte på en imponerende 5.-plass i Eliteserien.

25-åringen spilte 36 kamper for de mørkeblå i 2019 og scoret ett mål. Vevatne spilte for Viking i ungdomsårene, men var innom Bryne, Brann og Sandnes Ulf før han fikk sjansen på Vikings A-lag.

På forsiden nå