Örlund: - En fantastisk slutt

Daniel Örlund takket for seg etter fem år i Rosenborg.

Saken oppdateres.

Lerkendal (Adressa.no): I dag spilte Daniel Örlund sin siste kamp i RBK-trøyen. Keeperen endte opp med 171 seriekamper for Rosenborg, og han innrømmer at det gikk mange følelser gjennom hodet under kampen.

— Det var mange følelser som gikk gjennom hodet. Akkurat nå føler jeg meg glad, stolt og litt lei meg for å forlate klubben, sa Daniel Örlund etter å ha fått sølvmedaljen over halsen.

Fryktet det verste

Kampen startet på verst tenkelig måte for Rosenborg, og i det 13. minuttet måtte Örlund plukke ballen ut av nettet etter å ha blitt fullstendig utspilt.

Godset kjørte i vei en kontring, der et innlegg fra høyre nådde Iver Fossum på bakre stolpe. Han sendte så ballen tilbake i samme retning som den kom fra, og Örlund ble fullstendig utspilt. På motsatt stolpe fikk Peter Kovacs stå helt alene og kunne enkelt bredside ballen i mål.

— Vi fikk en verst tenkelig start, og vi gjør ting som ikke er så bra. Da vi slapp inn det første målet tenkte jeg bare faan er det slik det skal slutte, innrømmer Örlund.

Nøt sluttminuttene

Men den svenske keeperen fikk en best mulig avslutning på sin RBK-karriere. Like før pause satte Micke Dorsin inn utligningsmålet, og ved to scoringer av Mike Jensen og ett av Riku Riski, kunne Örlund slippe jubelen løs sammen med RBK-supporterne som virkelig leverte varene i kveld.

— På slutten var det bare å stå og suge inn og få glede. For min del var dette en fantastisk slutt på dette eventyret, sier Örlund.

Sverige neste

Nå vender svensken snuten hjem til Sverige, men har er hemmelighetsfull på hvor han kommer til å spille i 2015. — Jeg har hatt fem fine år i Rosenborg og er klar for å prøve ut noe nytt, sier Örlund

På forsiden nå